Masella celebra amb èxit la segona Copa Catalana per Famílies

La competició que es va disputar dissabte 9 d’abril a Masella va proclamar a diversos conjunts familiars Campions de Catalunya per Famílies.

L’estació d’esquí de Masella va acollir aquest dissabte 9 d’abril la Copa Catalana per Famílies. Una competició on el més important és la unió familiar, ja que és la única manera d’optar al podi. Sota un sol abrasador i en unes condicions de neu primaverals, les famílies es van posar mans a la obra i només les combinacions familiars més ràpides es van fer amb el premis.

Els primers en trepitjar el traçat van ser els avis. Els campions de la combinació avis –nets van ser Javier Pare amb el seu net Àlex Pare (CEMT), i el segon esglaó del podi se’l van endur Marisa Berastegui amb l’ajuda de la seva neta Clara Cucurrull (CEMT). Sota les ordres de sortida del President del Club Esquí Terrassa, Pere Mesalles, anaven sortint tots els corredors. Les següents en fer-se amb la sortida van ser les dones seguides dels homes, i en la categoria Matrimonis els vencedors de la prova van ser Meritxell Ballarin i Jordi Muñóz (CET). A una mica de distància Mª Teresa Godayol i Jordi Casas (LMCE) es van fer amb la segona posició, i sense anar més lluny el matrimoni format per Elisabet Sancho i Agustí Vilà (CET) van proclamar-se tercers.

Els últims ens sortir van ser els més joves de la prova, primer els més petits i després de més edat a menys. En la combinació Pares i Fills els guanyadors de la prova van ser el conjunt familiar format per Nil Sellas i el seu pare J.Andreu Sellas (CANMC). La segona posició va anar a parar a Jaume Jardí i a Estel·la Jardí (ELIT), seguits dels tercers vencedors: Marià Vilà i Agustí Vilà del CET. La última combinació familiar de Germans la van guanyar les germanes Cristina i Anna Serrano (CET). Al seu darrera s’hi van ajuntar els germans Gerard i Mònica Ruiz (CANMC) i la tercera plaça fou per les germanes Mireia i Meritxell Duran (LLIVI).

Més informació al web de la FCEH – disciplines.