Masella corona els campions i campiones del 23è Cargol de Neu

El circuit d’Alevins de la FCEH ha estat present aquest cap de setmana a Masella amb prop de 300 corredors provinents dels principals clubs d’esquí del Pirineu català, andorrà i també de la resta d’Espanya.

Masella ha tornat a reunir una edició més d’una de les competicions alpines amb més tradició del Circuit Alevins (U10 i U12) d’esquí alpí de la FCEH: el 23è Cargol de Neu, on han participat esquiadors d’alpí de vuit a onze anys provinents dels principals clubs d’esquí del Pirineu català, andorrà i també de la resta d’Espanya. La cursa, organitzada any rere any pel club CANMC Cerdanya, no formava part aquesta temporada del Circuit Audi Quattro Cup de la disciplina.

El diumenge 24 de gener la pista Davallada va ser l’escenari de competició on es va celebrar el gegant a una mànega que va coronar als campions i a les campiones d’aquesta edició. Els guanyadors van ser, en U10, Roger Barcelo del CANMC (40.78) i Ona Vidal del CET (40.15), seguits en segona posició de Quim Magan del ELIT (41.48) i Heidi Breitfuss de LMCE (41.96), i en tercer lloc de Alex Jorge del LLIVIA (41.98) i Carla Ferrer del CET (40.15). Els guanyadors i guanyadores en U12 van ser Georgina Tarrago del CET (35.23) i Aleix Aubert del CET (36.77), seguits en segona posició de Marta Borras del MLEC (35.47) i Tomas Garces del CANMC (37.15), i en tercera posició de Charlotte Perefarres del CAEI (35.77) i Bruno Chalbaud del CAEI (37.29).