May Peus Espanya guanya la presidència de la RFEDI

El candidat català May Peus España ha estat escollit President de la Real Federación Española de Deportes de Invierno (RFEDI) a la segona volta de votacions durant l’assemblea que s’ha celebrat aquest dissabte 20 de setembre a Madrid.

Al càrrec optaven també el Sr. Eduardo Roldán, que es tornava a presentar després de guanyar ininterrompudament en les tres darreres eleccions, i el madrilenys Juan Ramón Blanco i Jose Ramón Urtubi, que finalment s’ha retirat. A la primera volta Blanco ha obtingut 16 vots per 13 de May Peus i 12 de Roldán, la qual cosa ha condicionat la celebració d’una segona volta per disputar la presidència entre els dos candidats més votats i que ha donat la victòria a May Peus amb 21 vots davant els 20 aconseguits per Blanco. La FCEH dóna l’enhorabona a May Peus España, recent anomentat President de la RFEDI, per a la seva victòria en aquestes eleccions i li desitja els millors èxits al capdavant de la Federació.

May Peus España

El nou president té 42 anys i és aranès nascut a Baqueira Beret i llicenciat en ADE. Va ser corredor d’esquí alpí arribant a estar a l’equip nacional de la RFEDI d’aquesta disciplina en els anys 90 per després titular-se com a entrenador nacional. Ha treballat durant 19 anys al club CAEI de la Vall d’Aran on ha estat entrenador, director tècnic i gerent. També va ser coordinador d’infantils de la RFEDI amb el primer mandat de Roldán i ha treballat durant 8 anys durant els hiverns australs a Nova Zelanda com a entrenador.