Més de 120 corredors al 33è GP Catalunya Interclubs

El dissabte 8 de març a l’estació andorrana d’esquí d’Arcalís es va celebrar el 33è GP de Catalunya, la prova més antiga del circuit d’Interclubs de la FCEH.

Aquesta prova va constar d’un Eslàlom Gegant de 32 portes, amb una participació de 125 corredors de 13 clubs d’arreu de Catalunya. El guanyadors absoluts van ser el corredors Alejandro Pons del club CANMC i Fiona Orfila del club EEC. Per categories, en U-14, la 1era classificada va ser Orfila Teres del EEC, en U-16 Laia Massague del CANMC, en U-18 Claudia Sebastia del CEPP i en Màster A Marta Pesarrodona del CEMT. Pel que fa als homes, els primers classificats per categories van ser, en U-14, Alejandro Pons del CANMC, en U-16 Albert Bisbe del CEAC, en C-18 Adrià Vilarasau del CIM, en Màsters B Agustí Bulbena del CANMC, en Màsters A Albert Llobera del ECOA, en U-21 Joan Masdeu del CEAC i en U-30 Pau Miranda del MEGA. Cal destacar la participació en el 33è GP Catalunya del corredor Agustí Bulbena de 86 anys sent el corredor més veterà d’aquesta competició.