Més de 150 Júniors i Sèniors es preparen per a rebre el Campionat d’Espanya Ciutadans

El cap de setmana del 5 i 6 de març Baqueira Beret celebra els Campionats d’Espanya Ciutadans – 20a edició del Top CAEI.

Durant el cap de setmana del 5 i 6 de març, la Real Federación Española de Deportes de Invierno (RFEDI) organitza els Campionats d’Espanya CIT juntament amb la 20a edició de la prova del Club Aranès d’Espòrts d’Iuèrn de la FCEH, Top CAEI. Aquest Campionat puntuarà per a la segona fase del circuit de Copa Espanya CIT i per a la 33a LLiga Catalana Absoluta, Juvenil i Ciutadana de la FCEH. Els corredors Glòria Costa del CANMC i Miquel Mateu de LMCE lluiran el dorsal groc de líders durant la primera jornada de dissabte.  

En la passada edició dels Campionats d’Espanya Alpí de Ciutadans 2014-2015 la corredora del GRANUEC Mireia Martorell es va proclamar guanyadora en gegant i eslàlom. Pel que fa als homes, Eduard Sanllehí es va dur l’or en gegant i Joan Castell de LMCE en eslàlom. 

Per completar el calendari de Copa d’Espanya CIT
11-13 març Campionat de Catalunya Espot
19-20 març Derby Int. Cit / Cts Esp Juvenils La Molina
28-30 març Cts. Espanya Absoluts Formigal

Categoria Ciutadana
La categoria de ‘Ciutadans’ la componen aquells esportistes Júnior i Sènior que no integren els Equips Nacionals o Centres de Tecnificació reconeguts, però que porten a terme programes d’entrenament continuats i permet que molts joves esportistes continuïn vinculats als esports d’hivern durant més anys.