Més de 20 hores de patinatge que es transmetran a tot el món

La Final de l’ISU Grand Prix de Patinatge Artístic sobre gel i la Final ISU Júnior Grand Prix que tindran lloc a Barcelona de l’11 al 14 de desembre, agruparan les majors audiències dels esports olímpics de gel a l’estat. 

Aquesta final la organitzen la Federación Española de Deportes de Hielo (FEDH), l’Ajuntament de Barcelona i la Unió Internacional de Patinatge (ISU). Sens dubte és una ocació única per veure a Barcelona el més alt nivell mundial de competició de patinatge artístic sobre gel i en un espai únic; es construirà una pista de gel i un recinte de grades temporals per 5.500 espectadors al Centre Internacional de Convencions de Barcelona (CCIB)

Els millors patinadors del món
És la final d’un circuit d’abast mundial on només hi participen els 6 millors patinadors classificats de cada disciplina. Javier Fernández (4rt classificat a Sochi 2014, bronze al Campionat del Món i 2 cops Campió d’Europa) i la parella formada per Sara Hurtado i Adrià Díaz són l’aposta local amb opcions de classificar-se per la final de Barcelona. En total, els 72 millors patinadors i parelles del rànquing mundial (Júniors i Sèniors) competeixen en les 4 modalitats. 

Una audiència global
El conjunt de totes les competicions que conformen el circuit ISU Grand Prix produeix un total de 1.360 hores de cobertura global de TV, a 57 països, amb una audiència de 160 milions d’espectadors, que equival a les majors audiències dels esports olímpics de gel a l’estat. A la final celebrada a Barcelona, es preveu produir un total de més de 20 hores de patinatge artístic que es transmetran a tot el món. 

Enllaços relacionats
Web oficial gpf2014