Més de 250 Alevins han disputat el 17è Trofeu Pista Pista

Aquest dissabte dia 18 de gener va quedar inaugurat el circuit d’esquí Audi Quattro Cup amb la celebració d’una nova edició del Trofeu Pista!Pista!, que organitza La Molina Club d’Esports.

Aquest any el Trofeu Pista Pista ha consistit en un Súper Gegant, poc habitual entre els més petits al tractar-se d’una modalitat més veloç que es va celebrar a la zona de Torrent Negre, en dues categories, Alevins I per corredors de 8 i 9 anys, i en Alevins II. En Alevins I dames es va imposar Elsa Sisniega (ELIT) seguida de Bruna Suau (GRAN) i Carlota Goula (CEAC). En Alevins I homes va guanyar Martí Castell (LMCE), en segona posició va quedar Aniol Torres (UEC-M) i tercer va ser Pau Valle (CEAC). En Alevins II dames es va imposar Jana Martinez (LMCE) i li van acompanyar en el podi, segona, Jana Suau (GRAN) i, tercera, Paula Tortajada (LMCE). En Alevins II homes Marc Vilalta (LMCE) va guanyar i va marcar el millor temps de la cursa amb 56.51 segons. Segon van quedar Àlex Ugas (GRAN) i tercer Martí Torrades (GRAN).

Posteriorment va tenir lloc al Palau de Congressos i Esports d’Alp, l’entrega de premis de la competició, acte que va anar acompanyat de berenar, activitats i música per a tots els assistents. El Circuit Audi Quattro Cup és una competició dirigida a la base de l’esquí espanyol, a on els nens i joves de 8 a 12 anys aprenen els valors de l’esport i la competició.

Enllaços relacionats
Resultats