Més de 30 podis catalans a la Copa Cegva

El passat cap de setmana 10 i 11 de novembre va tenir lloc al Palai de Gèu de Vielha, la Copa Cegva de patinatge artístic sobre gel, la primera prova puntuable de la temporada dins el calendari de lliga Catalana de la FCEH.

A la Copa Cegva, organitzada pel Club Esports de Geu Vall d’Aran i sota la tutela de la FCEH, van participar prop d’un centenar de patinadors de clubs catalans, andorrans, aragonesos i del país basc pertanyents a 16 categories diferents, en modalitat individual i modalitat de parelles.

En total, han estat més de 30 podis aconseguits per patinadors i patinadores de clubs catalans, que repassem a continuació:

Benjamí

En categoria Benjamí femenina les tres primeres posicions van ser per a patinadores catalanes. La primera classificada va ser la Marta Joly del Club Poliesportiu Puigcerdà, seguida en segona posició de Martina Puiggalí del Futbol Club Barcelona. La tercera classificada va ser Anna Royo del Futbol Club Barcelona.

Pel que fa als homes en aquesta categoria, el primer classificat va ser Eric Alis del Club Poliesportiu Puigcerdà, seguit en segon lloc del seu company de club Arnau Joly. En tercer lloc va quedar Elvis Caubet del Andorra Club Gel.

Aleví

En categoria Aleví, la catalana Griselda Serrallach del Club Esport de Geu Val d’Aran va aconseguir una segona posició.

Cadet

En aquesta categoria cal destacar la segona posició aconseguida per la patinadora catalana Ariadna Riu del Club Esport de Geu Val d’Aran.

Categoria 2a (Advance Novice)

En aquesta categoria, pel que fa a les noies, els tres podis van ser per a patinadores catalanes. Primera posició per a Carmen Nart, del Club Esport de Geu Val d’Aran, segona per a Ingrid Amarante, del Futbol Club Barcelona i tercera classificada Maria Riart del Club Esport de Geu Val d’Aran.

Pel que fa als homes, primera posició de Daniel Periz, patinador del Futbol Club Barcelona.

Debs Femení A

Els podis en aquesta categoria també van ser aconseguits per esportistes catalans. La campiona va ser Anna Bertran del Club Poliesportiu Puigcerdà, seguida en segon lloc de Maria Goloubev del Futbol Club Barcelona. Laia Luque, també del Futbol Club Barcelona va quedar en tercera posició.

Categoria Debs Femení (Basic Novice B)

El primer lloc del podi va ser per a Ingrid Riera, patinadora del Futbol Club Barcelona.

Debutants Femení

Les tres patinadores que van pujar al podi en aquesta categoria van ser catalanes. Les dues primeres del Futbol Club Barcelona: Martina Ruda i Annika Huestiss, primera i segona respectivament, i la tercera del Club Esports de Geu Val d’Aran, Lucia Sánchez.

Debutants Masculí

El primer calaix del podi va ser per Jan Vilella del Club Poliesportiu Puigcerdà i el segon per Lluis Garcia del Futbol Club Barcelona.

Escola Femenina

En aquesta categoria destacar la segona posició aconseguida per Julia Rodriguez del Futbol Club Barcelona i el tercer lloc d’una altre patinadora catalana, Mireia Bertran del Club Poliesportiu Puigcerdà.

Infantil A Femení

El primer lloc del podi en aquesta categoria va ser per a la catalana Jade Plancke del Futbol Club Barcelona.

Infantil Femení

Marta Guinovart, del Futbol Club Barcelona, va ser la primera classificada en aquesta categoria, seguida de la seva companya de club María Rodriguez. La tercera va ser també una patinadora catalana, Eva Comas, del Club Poliesportiu Puigcerdà.

Junior A Femení

El podi en aquesta categoria el van completar tres patinadores catalanes. Marta López i Iria España, totes dues del Club Esport de Geu Val d’Aran, van quedar en primer i segon lloc, respectivament. El tercer calaix del podi va ser per a la patinadora Eva Casadesus del Club Poliesportiu Puigcerdà.

Júnior A Masculí

El primer lloc en aquesta categoria va ser per Alex Abad del Futbol Club Barcelona.

Júnior ISU Femení

Primera posició de Marta Cuní del Club Poliesportius Puigcerdà.

Novice Femení

En aquesta categoria destaquem els podis catalans que van ser la segona posició aconseguida per Irene Manau del Futbol Club Barcelona i el tercer lloc aconseguit per la seva companya de club Julia Ribas.

Novice Masculí 

Ton Consul, patinador del Futbol Club Barcelona va quedar en primer lloc, seguit del seu companya de club Aleix Gabara. El tercer patinador classificat en aquesta categoria va ser Alexandru Ilici del Club Esports de Geu Val d’Aran.

Sènior A Femení

Els podis en aquesta categoria van ser per a Tatiana Muñoz del Club Esports de Geu Val d’Aran i per Maria Petit del Club Poliesportiu Puigcerdà.

Sènior ISU

Primera posició per Mónica Gimeno del Club Esports de Geu Val d’Aran.