Més de 30 podis catalans a la Copa Internacional Ciutat de Barcelona

Més de 50 patinadors i patinadores provinents dels clubs catalans CEGVA, FCB i CEPAP han participat en la Copa Internacional Ciutat de Barcelona 2016 celebrada a la pista de gel del FC Barcelona els dies 14 i 15 de maig.

Aquesta competició, tancada per a les categories autonòmiques (clubs FCEH i FAEG) i oberta només per a les categories nacionals e internacionals, ha puntuat per a la Lliga Catalana de Patinatge Artístic 2015-2016 i ha rebut també la participació de patinadors i patinadores d’altres clubs de patinatge d’arreu de l’estat com ara: Club de Hielo Huarte (Pamplona), Club Hielo Txurri- Berri (Donostia) i Andorra Club Gel (Andorra). En aquesta edició de la Copa Internacional Ciutat de Barcelona, a diferència de l’anterior, no han participat clubs internacionals.

Més de 30 podis dels clubs catalans en les diferents categories

La prova s’ha tancat amb un total de 31 podis catalans assolits pels patinadors i patinadores dels clubs FCB (15), CEPAP (12) i CEGVA (4). 

Pel que fa als patinadores i patinadores del FCB, han pujat al podi Martina Mancusi (2a) i Ingrid Riera (3a) en categoria Advanced Novice Femení, Arnau Joly (1r) en Advanced Novice Masculí, Annika Huestis (1a) i Clara Royo (3a) en Aleví Femení, Lluís Garcia (1r) en Aleví Masculí, Anna Royo (1a)  i Fanny Maria Aranda (3a) en Basic Novice Femení, Laura Fluvià (1a) en Benjamí Femení, Maria Rodríguez (1a) en 2a Femení, Alexandra Martínez (2a) i Júlia Rodríguez (3a) en Debs Femení, Carla Sánchez (3a) en Debutant Femení, Guiu Oliver (2n) en Debutant Masculí i Marina Revilla (2a) en Escola Femení. 

Del Club Esportiu Patinatge Artístic Puigcerdà (CEPAP) han ocupat posicions de podi els patinadors i patinadores Anna Bertran (1a) en Advanced Novice, Giovana Orsoni (2a) en Aleví Femení, Eric Alis (1r) i Jan Vilella (3e) en Basic Novice Masculí, Gabriela Orsoni (2a) en Benjamí Femení, Eva Martínez (1a) i Maria Medina (2a) en Cadet Femení, Judit Capaces (1a) i Mariona Carpio (2a) en Debutant Femení, Pau Vilella (1r) en Debutant Masculí, Laia Bertrán (1a) en Júnior ISU Femení i Ona Fernández en Júnior Sènior A Femení. 

Finalment els patinadors i patinadores del Club Esports de Gèu Val d’Aran (CEGVA) que han aconseguit podi han estat Martí Alonso (2n) en Aleví Masculí, Clara Gallarda (2a) en Basic Novice Femení, Telmo Ripa (3r) en Debutant Masculí i Daniel Odriozola (2n) en Escola Masculí.

Les categories de ballet només van realitzar exhibició una cop finalitzada la competició. 

Enllaços relacionats
Resultats complets