Més de 40 patinadors i patinadores disputaran la Copa Puigcerdà

foto

La Copa Puigcerdà és la segona prova puntuable de la Lliga Catalana de Patinatge Artístic sobre gel 2016-2017.

El proper cap de setmana, 25 i 26 de febrer, el C.E. Patinatge Artístic Puigcerdà i la FCEH organitzen una edició més de la Copa Puigcerdà de patinatge artístic sobre gel. La prova, és un campionat tancat als clubs de la FCEH i als clubs de la FAEG (Andorra) en les categories autonòmiques.

Estan convocades les categories Autonòmiques A (Debutants A, Infantil A, Novice Regional i Júnior/Sènior A), Autonòmiques B (Escola, Debutants, Benjamins, Alevins, Cadets i Veterans), Nacionals i Internacionals (Segona Categoria, Debs, Basic Novice, Novice Advance, Júnior ISU, Sènior ISU) i Modalitat de parelles de lliure (Basic Novice, Júnior ISU i Sènior ISU).

Aquesta Copa Puigcerdà forma part del conjunt de proves de la Lliga Catalana de Patinatge Artístic sobre gel 2016-2017, juntament amb: la Copa Cegva, celebrada a Vielha el passat mes d’Octubre; el Campionat de Catalunya Open del març a Vielha; la IX Copa Canillo que se celebrarà a Andorra el primer cap de setmana d’abril; el Campionat de Catalunya que se celebra a Barcelona el 22 i 23 d’abril i la Copa Internacional Ciutat de Barcelona, previst el 6 i 7 de maig també a Barcelona.

Enllaços relacionats
Nota Informativa