Més de 60 riders al Campionat de Catalunya d’Snowboard i Freeski

El passat dissabte 23 de març es va celebrar a Baqueria Beret la segona edició del Trofeu Desigual Slop Style Campionat de Catalunya d’Snowboard i Freeski. La prova, organitzada pel Club Aranés d’Espòrts d’Iuèrn i sota la tutela de la FCEH, va convocar tant a les categories Mini Freestylers (Renyocs i Infantils) com als riders de categories superiors (Júniors i Absoluts).

En aquesta segona edició i, per als participants catalans, va ser Campionat de Catalunya SBS i SS, però a més la competició formava part (en funció de l’edat dels participants) del 2on Circuit Open ‘Mini Freestylers‘ o de la 2ona Lliga Pirinenca de Freestyle i Surf de neu

Campionat de Catalunya d’Snowboard i Freeski 

El Campionat de Catalunya d’Snowboard i Freeski es va desenvolupar a l’àrea de Beret, concretament a la zona de Blanhiblar i ens va deixar com a campions de Catalunya Slope Style Snowboard a Nil Torres (CEM) en Infantils, a Pau Bartolo i Maria Hidalgo en Júnior i a David Vicente en Sènior. El títol de campió de Catalunya Slope Style Ski va ser per a Gerard Garcia De la Fuente (GNA) en Infantil i per a Oscar Maurelo (CAEI) en Júnior. Pablo Perrote es va dur el campionat en categoria Sènior.

2on Circuit Open ‘Mini Freestylers

Pel que fa al 2on Circuit Open ‘Mini Freestylers es van proclamar guanyadors en Freeski Julian Puras en categoria Renyocs i Pau Rabasa i Saioa Libano en Infantil. Els campions en Snowboard van ser Toni Toledo en Renyocs i Iker Panera i Iara Dominguez en Infantil.

Enllaços relacionats
Resultats Campionat Catalunya
Resultats Mini Freestylers