Més de 80 patinadors i patinadores disputaran la Copa Puigcerdà 2015

És la segona prova puntuable de la Lliga Catalana de Patinatge Artístic sobre gel 2014-2015. En categoria Júnior destaquem la participació de les catalanes Maeva Gallarda, Júlia Ribas i Irene Manau. 

El proper cap de setmana, 21 i 22 de febrer, el C.E. Patinatge Artístic Puigcerdà i la FCEH organitzen una edició més de la Copa Puigcerdà de patinatge artístic sobre gel, una prova tancada als clubs de la FCEH i als clubs de la FAEG (Andorra), segons conveni signat entre les dues federacions.

Estan convocades les categories Autonòmiques A (Escola, Debutants, Benjamí Aleví, Cadet i Veterans), Autonòmiques B (DebsA, Infantil A, Júnior A i Sènior A), Nacionals i Internacionals (2ona Categoria, Debs, Basic Novice, Novice Advance, Júnior ISU, Sènior ISU) i Modalitat de parelles de lliure (Basic Novice, Júnior ISU i Sènior ISU). En categoria Júnior destaquem la participació de les patinadores catalanes Maeva Gallarda, Júlia Ribas i Irene Manau. Maeva Gallarda competirà al Mundial Júnior a Tallin el proper mes de març. 

Aquesta Copa Puigcerdà forma part del conjunt de proves de la LLiga Catalana de Patinatge Artístic sobre gel 2014-2015, juntament amb la Copa Cegva Campionat de Catalunya (celebrat a Vielha els passat mes de gener), la VII Copa Canillo i la Copa Internacional Ciutat de Barcelona, previstes per als propers mesos de març i maig, respectivament. 

Enllaços relacionats
Nota Informativa