Millors marques personals dels nostres patinadors al Grand Prix Júnior de Logronyo

Els patinadors de la FCEH Maeva Gallarda, Aleix Gabara i Tón Cònsul han superat les seves marques personals en un Grand Prix Júnior. 

El passat divendres 2 d’octubre la patinadora catalana Maeva Gallarda, després d’assolir la 24a posició en el programa curt del Grand Prix Júnior de Logronyo, va disputar el programa lliure d’aquesta competició aconseguint la seva marca personal en una Grand Prix Júnior amb 65,86 punts. Maeva, integrant de l’Equip Nacional Júnior de Patinatge Artístic sobre gel juntament amb la madrilenya Maria Martinez, va realitzar una actuació molt valenta i moderna, afrontant tots els elements amb decisió, aconseguint un total de 99,82 sumant el programa curt, la qual cosa li va permetre remuntar llocs i finalitzant 21a. ‘Estic bastant contenta perquè les piruetes del programa lliure han estat bé i he aconseguit realitzat el millor programa en Grand Prix’, explicava Maeva. 

Dissabte 3 d’octubre es va celebrar la tercera i última jornada d’aquesta competició a Logronyo amb la participació dels nois de l’Equip Nacional Júnior de Patinatge Artístic sobre gel format pel madrileny Héctor Alonso i els catalans Tón Cònsul i Aleix Gabara. Tots tres patinadors van realitzar unes grans actuacions, totes elles superant les seves marques personals.

El primer a competir va ser el madrileny Héctor Alonso, que va executar un gran programa lliure, amb millor marca personal 102,05 punts sumant un total de 152,35 en els dos programes.

El següent patinador que va entrar a la pista va ser el barceloní Aleix Gabara, amb una actuació impecable i molt segura amb la qual va aconseguir també amb millor marca personal. Va obtenir 15 punts més que en la seva anterior millor marca en un programa lliure, arribant als 110,10 punts i amb un total de 162,30. Gabara, que en el programa curt va quedar en 10a posició, es va classificar finalment en la 7a posició, fregant el Top 5. El català es va mostrar molt orgullós del seu programa lliure i de veure com el treball de tot l’estiu ha donat el seus fruits. 

El tercer i últim patinador de la jornada de dissabte va ser l’aranès Tón Cònsul, que va realitzat una actuació elegant, però amb algunes imprecisions. Malgrat això, Ton va sumar un total de 146,79 punts entrant al Top 15 del Grand Prix Júnior de Logronyo (15è), aconseguint la mínima al programa llarg de cara al Mundial Júnior i també millorant la seva marca personal. ‘Estic molt content de poder participar en aquest torneig, me’n vaig amb molt bones sensacions’, explicava Tón. 

Enllaços relacionats

Programa lliure de Maeva Gallarda
Programa lliure Tón Cònsul
Programa lliure Aleix Gabara

Font: FEDH