Mirambell 22a posició a Calgary

El pilot català Ander Mirambell ha ascendit fins a la 22a posició a la Copa del Món celebrada a la jornada d’ahir a la pista de Calgary (Canadà), després de la disputa de la segona màniga de la competició.

Mirambell, que havia acabat la primera ronda en 23a posició, es va beneficiar de l’abandonament per lesió del neozelandès Ben Sandford en la segona baixada, cosa que el pilot barceloní reconeix que "és normal que passi, ja que el calendari és molt dur ". D’aquesta manera, ha acabat a tan sols 11 centèsimes del Top20, una puntuació que li fa ocupar la dissetena plaça a la general de la Copa del Món amb 168 punts després de dues carreres.

Sobre la seva competició d’ahir, Mirambell reconeix que "la sortida no va estar malament, encara que va ser allà on vaig cometre el meu primer error, ja que hauria d’haver fet dos passos més abans de pujar al trineu". Tot va ser a la perfecció fins a la corba 8, que va prendre amb molta brusquedat, el que va produir "que el trineu agafés tota la corba derrapant", perdent així la punta de velocitat, un error que va tornar a produir-se en la corba 13 i que li va acabar enviant contra la paret.

La màxima competició internacional es als Estats Units, on el traçat de Park City (Salt Lake City) recollirà el testimoni de les proves canadenques. El català surt avui divendres cap a aquest nou circuit, on entrenarà de dilluns a dimecres i competirà el proper dijous 9 de desembre.

 

Informa FEDH