Mirambell, a 55 centèsimes de la quarta baixada després de la primera jornada del Mundial

El pilot català de skeleton Ander Mirambell ocupa la 23a posició després de les dues primeres mànegues del Campionat de Món que ha arrencat aquest matí al circuit alemany de Koenigssee.

El barceloní es troba a 3,5 segons del primer classificat, el letó Martins Dukurs, que ha demostrat la seva condició de favorit per emportar-se el triomf imposant-se en les dues baixades, ja tan només 55 centèsimes de la vintena posició, que li donaria l’oportunitat de competir en la quarta cursa avui divendres.

Mirambell ha assegurat que ha fet "una primera baixada amb uns reglatges molt conservadors i prenent una traçada per assegurar en dues corbes" amb les quals ha aconseguit la vigesimocuarta plaça amb una marca de 52.86. A la segona baixada ha reconegut que ha estat "més agressiu i això m’ha donat el meu millor resultat de tota la setmana", després d’haver conclòs en vigesimotercer lloc amb una marca de 52.49 segons i una velocitat punta de 101,45 km / h, "que suposen 2km / h més ràpid que la meva millor marca dels últims dies en aquest circuit". El pilot assegura estar "content pel resultat, sobretot en veure que en aquesta última baixada he estat més competitiu i que he pogut seguir progressant amb el prototip de trineu. Espero poder donar una mossegada al crono i saltar posicions, a veure si em puc colar entre els 20 millors i fer la quarta baixada".


Més informació al web de la FCEH – disciplines.