Mirambell acomiada la 1a meitat de temporada amb un 25è lloc a La Plagne

El pilot català Ander Mirambell ha finalitzat en 25a plaça (1’03 83) a la 5a cita de la Copa del Món d’Skeleton, disputada a La Plagne, França. En la seva millor baixada de la setmana, Mirambell ha pagat la seva falta de velocitat punta a la pista i una arrencada lenta, producte del seu delicat estat físic després del cop al maluc durant els entrenaments.

Ander: "Ho he donat tot"

En la seva segona visita al circuit de La Plagne, Ander Mirambell ha posat un granet de sorra més en la seva evolució tècnica i personal. El català, que només ha completat 15 baixades en aquesta pista en els últims dos anys, ho ha donat tot en el dia de la cursa, tot i que, tal com esperava, s’ha quedat fora dels 20 millors:

"La meva arrencada no ha estat especialment bona, amb una correcció a l’hora de pujar al trineu. Després, el meu pilotatge ha estat potser massa agressiu en alguns punts del traçat. Hi ha moltes coses a millorar, i el positiu és que sabem on són aquests problemes. Amb tot, el pitjor és el resultat. És una sensació una mica frustrant, perquè ho he donat tot ". 

En l’acumulat de l’any, Mirambell és el 22è del rànquing i ha progressat en totes les cites puntuables, llevat Whistler i Lake Placid, aquesta última absent en el calendari a la campanya 2011-2012. Ander ha rebaixat sis posicions a Lake Placid (18è), una a Winterberg (21è) i una més a la Plagne (25è).

Mirambell tanca a Albertville la primera meitat de la campanya amb una notable millora en relació al 2011 i inicia les festes nadalenques decidit a retornar amb il · lusions renovades. La temporada es reprèn el proper 6 de gener a Altenberg, Alemanya.

Enllaços relacionats:

Resultats