Mirambell tanca la temporada de Copa del Món a Sochi

El pilot català d’Skeleton Ander Mirambell prendrà part demà divendres en l’última cita de la Copa del Món 2012-13, que tindrà lloc a la pista que d’aquí a un any acollirà els Jocs Olímpics de Sochi 2014.

El barceloní, molt crític amb les males condicions del nou traçat a 12 mesos vista, reconeix estar content perquè "després d’una setmana molt rara d’entrenaments, de retards en el circuit perquè el gel es queia i de diferències brutals en el gel, per fi demà arriba la gran festa a partir de les 15:30 h" (tres hores menys a la península).  

Mirambell sortirà amb el dorsal número 25, el més alt de tota la temporada, "i això serà un handicap", afirma.

Els principals problemes, a més de l’horari de tarda -en el qual no han entrenat aquests últims dies-, són les diferències en la qualitat del gel, ja que fa massa calor.

El pilot afirma que "durant tota la setmana no han tingut eines ni professionals per tenir un gel competitiu, ja que als 40 minuts aquest canvia de forma radical". Tot i això, el millor és tota l’experiència acumulada de cara als Jocs Olímpics i tot el que hem provat, que ens aporta molta informació per a l’any que ve ".