Mirambell torna a la Copa del Món a la pista on va aconseguir la seva primera victòria

El pilot català Ander Mirambell disputarà demà dissabte a la pista austríaca de Igls la 5a cita de la Copa del Món de skeleton 2010-1911 amb moltes ganes de seguir amb la bona línia de resultats collida durant les primeres proves.

 

El barceloní, que torna a la pista en la qual el passat 26 de desembre va aconseguir el seu primer triomf en aquesta modalitat, reconeix estar molt motivat per a aquesta competició, que assegura que serà "la més ajustada i boja de totes", ja que "en una hora de diferència la pista estava gairebé un segon més lenta". En aquests moments, el primer olímpic espanyol en aquesta modalitat ocupa la 17a plaça a la general de la competició. La prova es podrà seguir en directe per Teledeporte a partir de les 09:30 h.

 

Mirambell assegura que per a aquesta prova "l’estat del gel serà molt important, ja que en aquests dies les temperatures han anat en augment i tocarà utilitzar les fulles per a aquestes condicions, encara que s’enganxin menys al gel". Un altre de les claus de la prova per al pilot espanyol serà la sortida, on assegura que en l’últim entrenament s’ha quedat a només quatre centèsimes de la seva marca personal i que ha tingut una millora de la tècnica. Pel que fa al traçat es refereix, Mirambell apunta que "la corba 4 és molt important, ja que un error allà el arrossegues fins a la 8 i pots arribar a perdre 2 o 3 dècimes, cosa que també passa amb la corba 10, a la que si no aconsegueixes la suficient altitud pegándote al sostre pots perdre 1 o 2 km / h ".

 

Per a aquesta prova, el català s’ha posat com a objectiu mínim el de "poder entrar entre els 20 millors, i després ja es veurà". En la seva última participació en Igls, Mirambell va aconseguir la victòria en la Christmas Race, on es va portar el primer set per dues dècimes de diferència, encara que també reconeix que en aquesta mateixa pista va perdre la Opening Race prèvia a la temporada internacional per tan sols tres centèsimes . Per aquest motiu, reconeix que "hi haurà tan poca diferència entre tots nosaltres que els nervis i l’obra del cervell seran claus".