Molt bona actuació dels catalans al II GRAN PREMI PALLARS

Aquest cap de setmana, i per segon any, l’estació de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya d’Espot a organitzat el II Gran Premi Pallars, la primera prova de la 29a Lliga Catalana Infantil d’Esquí Alpí de la Federació Catalana d’Esports d’Hivern (FCEH).

La prova va constar d’un eslàlom el dissabte a la Pista Estadi amb sortida a les 10h i un gegant de dues manegues a la Pista 2, diumenge 29 de gener. A l’eslalom de dissabte Homes, el guanyador va ser el català Iñigo Larriu (CEVA) amb un temps de 1:20.58, seguit del català Ferriol Llibre (MLEC) que va fer un temps de 1:22.19. El tercer lloc va ser per un altre catalá, Jon Martinez (CAEI), amb un temps de 1:25.36. Quan a les dones, la primera classificada va ser per a Julia Casanovas (GEIEG), amb un temps de 1:32.38 seguida de la aragonesa Maite Rodriguez (1.32.69) i Blanca Bargallo (CAEI) amn un temps de 1.34.84.

Al gegant de diumenge Homes, Nicholas Krattli (C.E.T) va clasificar-se com a primer amb un temps de 40.23, seguit de Jon Martinez (CAEI) , que va millorar una posició respecte el dissabte aconseguint la segona posició amb un temps de 40.73. El tercer classificat va ser Marc Tabernero (LMCE) amb un temps de 41.08. Quan a les Dones, la primera classificada va ser la catalana Silvia Vila amb un temps de 40.04. En segona posició va arribar Elena Servat amb un temps de 41.30 seguida de Bárbara Vives (41.41) que va fer tercera classificada. Tant al gegant d’homes com al gegant de dones, els tres primers llocs van ser per a jugadors catalans.