Moment de rebre el Trofeus Floquet de Neu i Espot Esquí

Espot acull els dies 9 i 10 de gener el 12è Trofeu Floquet de Neu, primera prova del circuit d’Alevins d’esquí alpí de la temporada, i el 11è Trofeu Espot Esquí, competició que obre el 24è Circuit Interclubs de la FCEH. 

12è Trofeu Floquet de Neu

Més de cent Alevins (U12 i U10) de les demarcacions territorials de Lleida i Tarragona es donaran cita en la 12a edició del Trofeu Floquet de neu  que organitza una temporada més el Espot Esquí Club a la pista Estadi d’Espot Esquí. La competició, que compleix 12 anys aquesta temporada, constarà d’una Combi Race que proclamarà als guanyadors i guanyadores de l’edició d’enguany. En la passada edició es van dur el primer podi Manuela Alvarez (CAEI) i Lluc de Castellernau (CAEI), en U10, mentre que en U12 els millors van ser Alexia Ferret (CAEI) i Tomas Barata (CEVA). 

El 12è Trofeu Floquet de Neu es tornarà a celebrar conjuntament amb la competició del Circuit Interclubs de la Trofeu Espot Esquí. D’aquesta manera,  l’ordre de sortida serà primer els alevins i seguidament la resta de categories. 

Celebrat el 12è Trofeu Floquet de Neu, la propera competició d’aquest Circuit d’Alevins serà el tradicional Pista Pista!, que arriba a la seva 19a edició, i que tindrà lloc a La Molina el dissabte 23 de gener. 


11è Trofeu Espot Esquí 

El circuit català d’Interclubs s’estrena aquesta temporada amb el 11è Trofeu Espot Esquí, prova que l’any passat va tancar el circuit. La mateixa pista Estadi de l’estació d’Espot Esquí acollirà aquesta competició organitzada per l’Espot Esquí Club, adreçada a les categories Infantils, Júnior, Sènior i Veterans. La cursa tindrà lloc durant tot el cap de setmana. Dissabte es disputarà la Combi Race i diumenge l’Eslàlom a dues mànegues. 

En la passada edició del Trofeu Espot Esquí en Gegant u14 el primer lloc del podi va ser per Nuria Perera del CEMT i Ricardo Fontsare del CEAP. Pel que fa a la categoria u16 el gegant va estar liderat per Nuria Blanch del CET i Pau Poch del MEGA. En Veterans B va guanyar Lluis Peidro del CANMC i en Veterans A Jordi Selga del CANMC. En u18 els millors van ser Carla Albert del CEVA i Marcos Rovira del CANMC. En u21 Monica Ruiz del CANMC va fer 1a i Marc Muxi del PC en homes. Finalment en Sènior el campió va ser Pau Miranda del MEGA 

En Eslàlom U14 el primer lloc del podi va ser per Nuria Perera del CEMT i Ricardo Fontsare del CEAP. En U16 els campions van ser Claudia Geli del PC i Oriol Castells del AEP. En Veterans A va guanyar Patick Comere del CEAP. En u18 els millors van ser Judit Montesinos del CEAC (1:23.63), i Marcos Rovira del CANMC. En U21 els guanyadors van ser Mónica Ruiz del CANMC i Marc Relat del CANMC. Finalment en Sènior el campió va ser Ferran Odena del CANMC.