Mònica Bosch deixa la direcció general de la FCEH

foto

La directora general de la Federació Catalana d’Esports d’Hivern, Mònica Bosch, ha presentat la renúncia i dimissió al seu càrrec per tal d’assumir nous reptes professionals. En el marc de la darrera reunió de la Junta Directiva de la FCEH, celebrada el dijous 20 de febrer, Bosch va comunicar a la Junta la seva decisió irrevocable.

Així doncs, a partir d’avui Mònica Bosch ja no exercirà el càrrec que va estrenar ella mateixa la temporada 2016-2017. Bosch va accedir a la direcció general de la FCEH amb el repte de professionalitzar la direcció de la Federació i assolir l’excel·lència que l’entitat perseguia des dels seus inicis.

Mònica Bosch ha portat el timó de la FCEH durant quatre temporades, on, entre altres tasques de rellevància, s’han impulsat projectes que han contribuït a l’evolució i creixement de la Federació, com la consolidació dels equips de tecnificació, l’expansió progressiva del programa de promoció escolar i l’execució amb èxit del pla de viabilitat econòmica de la FCEH.

 

 

Tanmateix, durant la seva etapa, la FCEH ha adquirit un paper preponderant en el projecte olímpic Pirineus – Barcelona 2030, que ja coneixia de primera mà després d’haver exercit com a directora d’esports de l’oficina tècnica de la candidatura Barcelona – Pirineus 2022.

La Junta Directiva vol agrair-li la seva dedicació i implicació al capdavant de la FCEH, li desitja el millor en els propers reptes que afronti i espera seguir comptant en un futur amb la seva experta experiència en els esports d’hivern.