Motivació extra del català Ander Mirambell a Park City

L’olímpic català de skeleton Ander Mirambell disputarà demà dijous la tercera cita de la Copa del Món de la modalitat, que se celebra al circuit nord-americà de Park City. El barceloní arriba a aquesta prova ocupant la 17a posició en la general, però compta amb uns arguments que li motiven especialment per fer un gran paper aquest dijous 9 a les 17:00 h (09:00 h, hora local).

Entre altres coses, el pilot encara recorda que l’any passat va aconseguir la seva pitjor classificació de tota la temporada en aquest traçat, a causa d’una inoportuna lesió, però també té un mal gust de boca de la seva actuació de la setmana passada al circuit de Calgary , on es va quedar a les portes del Top20 per "diversos errors de principiant, i per això tinc ganes de volar per la pista i lluitar per entrar a la segona màniga".

Mirambell reconeix que en aquesta prova "la sortida serà un dels factors clau per entrar al Top20. El problema de competir en el circuit més alt del món, a una cota de 2232m, també es nota a les cames, de manera que estem treballant per recuperar-nos i buscar aquesta frescor ". El primer olímpic espanyol en la història d’aquesta modalitat també pronostica que la competició estarà molt ajustada, ja que "en dues dècimes pot haver fins a 10 llocs, com està passant en els entrenaments, de manera que haurem de buscar una baixada amb els mínims errors possibles i oblidar-se dels temps dels altres ".

El circuit està format per 15 corbes i es reben gairebé 5G a la part final. Mirambell afirma que "una de les seves propietats és l’alta velocitat que s’aconsegueix des de la corba 6 fins a la meta. Els punts principals del traçat són la zona del Laberint, de la corba 6 fins a la 11, en què un error penalitza bastant. El tram final, de la corba 14 a la 15 és una recta en pujada, de manera que un cop contra les parets també fa disminuir la velocitat considerablement.

 

Informa FEDH