Nil Llop i Stéphane Barberà s’emporten el 1er i el 2on lloc als Opening Games

La localitat belga de Turnhout va ser testimoni d’un nou éxit internacional del short track català que continua demostrant el seu nivell tot i les poques hores d’entrenament en gel.

Una vegada més els 8 patinadors van aconseguir rebaixar les seves marques personals. Tot i el gran nivell de la prova amb prop de 200 patinadors de països amb tanta tradició i nivell en esports de gel com són els Països Baixos el català Nil LLop es van emportar la victòria a la categoria Júnior D mentre que el també català Stéphane Barberà va pujar al 2on lloc del podi a la categoria Júnior C. Una gran victòria tenint en compte que vam competir amb esportistes que entrenen 5 vegades més en gel. 

Meritòria posició va ser també  el 5è lloc de Rafael Heredia a Júnior C i la 7a plaça, tot i no poder córrer la primera classificatòria per error de l’organització, de Carla Alvarez en Júnior E. La resta de posicions van ser Joan Manuel Coria (Júnior D) 15è, Arnau Coria (Júnior E) 10è, Alex Nieto (Júnior C) 16è (amb lesió que li va impossibilitar finalitzar la prova) i Adrià Zamora (Júnior A), que tot i ser la seva primera competició i córrer amb els Sèniors va aconseguir la 21a plaça.

Ruben Llop, Responsable de la disciplina a la FCEH, assegura que ‘els magnífics resultats confirmen que s’està treballant en la bona direcció per tal d’aconseguir fites més importants a curt i mitjà termini i que si amb aquest dèficit d’hores d’entrenaments amb gel, comparat amb als seus oponents, aconsegueixen aquest èxits, quan es disposi de les hores adients la progressió serà exponencial.’