Nous Campions i Campiones de Catalunya a Port Ainé

El club esportiu Gos Àrtic de la FCEH ha organitzat aquest cap de setmana el Campionat de Catalunya de Múixing sobre neu a Port Ainé. 

Durant el cap de setmana del 23 i 24 de gener Port Ainé ha acollit el Campionat de Catalunya de Múixing sobre neu en la seva segona edició. Els millors múixers i gossos han tornat a l’estació per participar en aquest Campionat, puntuable per a la 22a Lliga Catalana de Múixing i alhora segona prova Gos Àrtic en les diferents modalitats.

La prova, que era oberta a nivell estatal, va arrencar dissabte a les 18.45 h amb la sortida nocturna de la primera de les proves mentre que diumenge a les 8.00 h es va celebrar la prova diürna, que va coronar finalment als Campions i Campiones de Catalunya en la disciplina de Múixing sobre neu de la temporada 2015-16: Marta Bosch (AEM) en CWS, Olga Álvarez (AEM) en CWVA, Javier Torres (GOSCAT) en CMS, Francisco Justicia (AEM) en CMVA, Toni Ferre (AEM) en CMVB, Carles Calicó (CET) en Sp4, Lluís Cruz (CET) en Sp4N, Pablo Ruíz (CET) en Sp2N, Oscar Lapeña (CET) en Sp6, Lázaro Mártinez (FAE) en Sp8N, Victor Carrasco (AEM) en NMS1, Xavieri Ganyet (GOSCAT) en NMS1N, Marta Bosch (AEM) en NWS. 

‘Etapa nocturna complicada per l’orientació i la pujada del primer quilòmetres que era molt dura per la inclinació i l’estat de la neu. Diumenge molt millor, circuit una mica més curt i sense el darrer tram que era el que tenia més desnivell. Unes vistes molt maques a la sortida del sol’, explica Olga Alvarez,Campiona en categoria CWVA. 

La Lliga Catalana de Múixing i Canicross de la FCEH reprèn l’activitat els dies 13 i 14 de febrer a Vallgorguina (Barcelona) amb una cursa sobre terra puntuable també per a la Copa d’Espanya de Múixing. 

Enllaços relacionats
Classificació completa