Nova edició del Campionat de Catalunya a Puigcerdà

Els propers 22, 23 i 24 a la pista de gel del Palau de Gel del Poliesportiu Puigcerdà tindrà lloc una edició més del Campionat de Catalunya Open que correspon a la segona prova de la Lliga Catalana de Patinatge Artístic sobre gel 2012-13.

La competició, també anomenada Copa Puigcerdà, convocarà a les categories Autonòmiques, Estatals i Internacionals femenina i masculina en les modalitats Individual i Parelles de Lliure. El títol d’actuals campions de Catalunya en categoria Novice, el defensaran la catalana Irene Manau del FC Barcelona i el català Ton Consul del Club d’Esports de Geu Val d’Aran.

El Campionat de Catalunya és un dels esdeveniments esportius de major rellevància per als patinadors catalans, essent habitual la participació de patinadors de Barcelona (FC Barcelona), Vielha (Club d’Esports de Geu Val d’Aran) i Puigcerdà (Club Poliesportiu Puigcerdà), així com patinadors d’altres comunitats autònomes (Aragó, País Basc, etc.) i d’Andorra, ja que es tracta d’una competició oberta a altres federacions i clubs.

En la passada edició, varen participar-hi uns 90 patinadors i aquesta nova edició esperar aplegar prop de 120. La Secció de Patinatge del Club Poliesportiu Puigcerdà va comptar amb una notable representació aconseguint 10 podis. El Club d’Esports de Geu Val d’Aran va pujar al podi d’aquesta Copa Puigcerdà 8 vegades i la secció de patinatge del FC Barcelona va triomfar amb 14 podis.

Enllaços relacionats
Nota Informativa