Nuria Pau 2a classificada al Gegant FIS CIT de Pila Valle d’Aosta (Itàlia)

La corredora d’esquí alpí catalana Núria Pau, integrant de l’equip femení d’esquí alpí de la RFEDI, va quedar segona classificada al gegant FIS CIT celebrat a Pila Valle d’Aosta (Itàlia).

La catalana va pujar ahir al segon calaix del podi amb un temps acumulat de (2:07.63) per sota de la campiona italiana Marta Sanafilippo (2:07.54). La tercera classificada va ser la corredora suïssa Noemie Kolly (2:07.67). Contenta per les sensacions que he tingut al Gegant i per la gran nevada que ha fet’ explica Núria.

En la mateixa estació italiana la corredora catalana Júlia Bargalló es va proclamar el passat dimecres 6 de gener, campiona de la prova d’Eslàlom femení CIT.

Núria Pau venia de Suïssa de disputar proves de Copa d’Europa a Zinal (Suïssa).