Núria Pau competeix al Festival Olímpic de la Joventut Europea (FOJE)

La catalana Núria Pau, corredora d’esquí alpí de la  FCEH, va competir en el 10è European Youth Olympic Winter Festival (EYOWF) o Festival Olímpic de la Joventut Europea (FOJE) a la localitat de Liberec (República Txeca) que va finalitzar el passat dissabte 18 de febrer.

La corredora de la Federació Catalana d’Esports d’Hivern (FCEH) va ser seleccionada pel COE i el CSD previ acord amb la RFEDI per a una competició oberta només a esportistes nascuts en els anys 1994 i 1995. Per a ella aquesta competició ha estat un assaig general per als primers Jocs Olímpics d’Hivern de la Joventut, que se celebraran a Innsbruck (Àustria) del 13 al 22 de gener de 2012.

La catalana va intervenir en dues proves. En l’eslàlom Gegant, no va aconseguir acabar la segona màniga, mentre que en el Eslàlom (SL) va concloure en el 31a posició, amb un crono total després de les dues mànigues de 1m37s12.

Els aragonesos Jesús Labanda, en esquí de fons, i Lucas Eguibar, en snowboard, també van participar al festival disputat a Liberec. Eguibar va registrar una cinquena plaça en el boardercross (SBX). Per la seva banda, Labanda va finalitzar les tres proves d’esquí de fons en les que va participar aconseguint, la 59º posició en l’sprint d’estil clàssic, 78ª plaça en els 10 km d’estil clàssic i la 66ª posició en l’estil lliure.

 

Més informació a la web de la FCEH – disciplines.