Nuria Tornero guanya els dos GS de la 1a fase de Copa Espanya

La Molina va acollir la 1a Fase Audi quattro cup de Copa d’Espanya Infantils II d’esquí alpí – 5è Trofeu Infantil, per homes i dones. La prova, organitzada per la RFEDI i La Molina Club d’Esports (LMCE), va reunir a prop de 100 corredors a la pista de Roc Blanc i ens va deixar com a guanyadores a Nuria Tornero del MLEC (1a als dos GS) i a Bàrbara Vives del CAEI (1a a l’Eslàlom de diumenge).  Destacable actuació de Anna Oller del CANMC que va aconseguir pujar al podi en les tres proves. (2a als dos GS i 3a a l’Eslàlom)

Aquesta 1a Fase de Copa Espanya i 5è Trofeu Infantil va donar el tret de sortida divendres amb un Eslàlom Gegant de dues mànegues i puntuable només per a Copa Espanya Audi Quattro Cup. La guanyadora d’aquesta prova, pel que fa a les dones, va ser la catalana Nuria Tornero del MLEC (1:37.87). Anna Oller del CANMC (1:36.08) va fer 2a i Bàrbara Vives del CAEI 3a (1:37.04). Pel que fa a la classificació masculina, el millor corredor català va ser Albert Ortega de LMCE (1:34.00) que va fer 4t, seguit d’Aingeru Garai del CAEI (1:34.05) que va fer 5è. El guanyador va ser l’andalús Ibai Linacisoro amb un temps de 1:31.31.

Dissabte i diumenge es van celebrara un altre Eslàlom Gegant i un Eslàlom, respectivament, tots dos puntuables per Copa Espanya i també per a Lliga Catalana Infantil. Nuria Tornero del MLEC va tornar a guanyar el Gegant de dissabte amb un temps total de 1:31.67 i Anna Oller del CANMC (1:32.00) també va repetir podi com a 2a. Pel que fa als homes, destacar el 2on lloc aconseguit per Ferriol Llibre del MLEC (1:27.98), que va arribar a 65 centèsimes del guanyador Ibai Linacisoro(1:27.33), i la 3a plaça aconseguida per Nil Sellas del CANMC (1:28.25).

Finalment, aquesta 1a Fase de Copa Espanya i 5è Trofeu Infantil va cloure diumenge amb la disputa d’un Eslàlom a dues mànegues que ens va deixar com a guanyadora a Bàrbara Vives del CAEI (1:11.53) i com a 3a classificada a Anna Oller Diaz del CANMC (1:12.80), que finalment va aconseguir fer podi en les tres proves. Pel que fa als homes, les tres millors marques van ser la 5a posició de Marc Pascual de LMCE , la 6a de Jon Martinez del CAEI i la 8a de Nil Sellas del CANMC.