Obert el termini per al registre d’esdeveniments del World Snow Day

El World Snow Day tindrà lloc el proper 15 de gener de 2017.  És un esdeveniment impulsat per la Federació Internacional d’Esquí (FIS) des de l’any 2007. Forma part d’una campanya per acostar la neu als infants i a les seves famílies i potenciar els esports d’hivern, així com també les estacions d’esquí.

Festa anual de promoció dels esports d’hivern
El Dia Mundial de la Neu o World Snow Day (WSD) forma part d’una campanya internacional creada per la FIS amb l’objectiu primordial d’apropar al públic el fascinant món de la neu. Es tracta d’una festa anual, dirigida a nens i famílies, que brinda l’oportunitat de descobrir, viure i gaudir la neu en primera persona. A més, permet promocionar els esports d’hivern i totes les activitats que s’ofereixen. El WSD compta amb la implicació de totes les federacions nacionals adscrites a la FIS i també de la FCEH. 

Propera cita 15 de gener
La propera cita del WSD tindrà lloc el diumenge 15 de gener de 2017, data en què celebrarà la seva sisena edició. Totes les estacions d’esquí que vulguin participar s’hauran d’inscriure abans del 15 de desembre, a través de la pàgina web http://world-snow-day.com/.
 
Per a més informació:
http://world-snow-day.com/
http://world-snow-day.com/en/WSD/Organise_an_Event/Event_Registration

Font: RFEDI