Obert el V Premi ‘Col·laborador i Esport’ Dr. Pitu Figueras 2017

foto

El paper dels col·laboradors i voluntaris és del tot imprescindible per fer créixer els esports d’hivern. És per això que presentem una nova edició, la cinquena, del Premi “Col·laborador i Esport Dr. Pitu Figueras“.

 

Què?

El Premi Pitu Figueras reconeix la tasca d’aquelles persones que intervenen en una organització de manera voluntària i altruista, aquells que demanen dies lliures per col·laborar en una competició. També als que inverteixen el seu temps a recolzar a esportistes que pràcticament no coneixen, als que sempre tenen un somriure dibuixat en el seu rostre i que estan disposats sempre a donar un cop de mà.

El premi duu el nom d’un doctor, Dr. Figueras, que va dedicar nombroses hores al tractament de lesions produïdes esquiant. Carismàtic i sempre de bon humor, va ser un home conegut per molts i admirat per tot aquell que coneixia els seus projectes.

 

Qui?

Qualsevol amant dels esports d’hivern o familiar pot proposar candidats, només una única candidatura. El candidat haurà de ser una persona, grup o entitat que hagi col·laborat d’una forma altruista envers els esports d’hivern a Catalunya.

 

Com?

Les presentacions de candidatures es faran mitjançant un full d’instància que es facilitarà des de la FCEH.

La presentació de candidatures no serà pública i només es donarà a conèixer el nom del premiat que el jurat hagi decidit d’entre els aspirants que s’hagin presentat.

La presentació de les candidatures s’hauran de realitzar a la Federació Catalana d’Esports d’Hivern Rambla Guipúscoa 23-25 1er E – 08018 Barcelona o a través del correu electrònic info@fceh.cat amb l’aportació dels següents documents:

 

Quan?

El premi té estrictament caràcter honorífic i s’entregarà durant el repartiment de premis de la FCEH al mes de maig durant el repartiment de premis de final de temporada.

Palmarès
2012-13: El Descens de La Molina
2013-14: Guillem Salmerón i el seu equip
2014-2015: Associació de Volentaris Val d’Aran
2015-16: Sr. Agustí Joan

Us animem a presentar les vostres candidatures!

 

Enllaços d’interès: 

Bases Premi Pitu Figueras