Olga Álvarez de la FCEH al Campionat del Món de Múixing

Del 29 d’octubre a l’1 de novembre se celebrarà el Campionat del Món de Múixing a Bristol (Canadà) on participarà Olga Àlvarez Rubio de la FCEH, una de les millors esportistes de Canicross de Catalunya. L’Olga, del club AEM, participarà en la categoria DCWV (Canicròs Dona Veterana).

La múixer catalana va quedar la passada temporada Campiona d’Europa IFSS en la seva categoria DCWV i va ser Subcampiona d’Espanya 2013 i 2014. L’OLga està molt il·lusionada amb la participació en aquest Campionat i alhora amb el país: ‘Feia temps que el volia conèixer i ara s’ha donat l’oportunitat amb una classificació que, després de 4 anys, ha donat els seus fruits’, afegeix la catalana. 

Segons la múixer de Sant Cugat les sensacions de cara a aquest Campionat del Món són molt bones perquè ‘al meu gos li encanta el fred i allà tindrem bastant més que aquí. A més, segons el que he pogut veure i saber del recorregut, em sembla ideal per les potes del gos i les meves i és ràpid i amb poc desnivell. Espero veure, conèixer i aprendre molt. D’aquestes experiències sempre surten coses positives i el desig de deixar-nos a tots en el millor lloc possible’, explica l’Olga.