Or d’Anna Amor en SBX a Kongsberg (Noruega)

Després de la seva bona actuació en la prova FIS de la setmana passada a l’estació francesa de Val Thorens, la jove rider catalana s’ha proclamat campiona en la prova de Snowboard Cros (SBX) puntuable per a la Copa d’Europa, a Kongsberg (Noruega)

Amb els Mundials Júniors, que es disputaran al març a l’estació italiana de Valmalenco com a gran objectiu, Anna Amor continua la seva imparable progressió en el circuit internacional. Després de la seva excel·lent actuació en la FIS de Val Thorens, es va desplaçar a Davos (Suïssa) per seguir entrenant, abans de participar a la prova de la Copa d’Europa de SBX que s’ha celebrat aquest cap de setmana a Kongsberg.

El diumenge 13 de febrer, Amor va aconseguir ficar-se a la final després d’una actuació magnífica, i el que és més important,  va aconseguir guanyar davant rivals de gran categoria. Així, l’Anna Amor es va imposar a Maria Belykh de Rússia, seguida per la Suïssa Miriam Wuffli, segona i tercera, respectivament. Una medalla d’or que certifica el seu incontestable progressió des dels Mundials 2011, celebrats fa un mes a la Molina.