Oscar Cruz continuarà presidint la FCEH els propers quatre anys.

 La candidatura ha comptat amb més del doble dels avals necessaris.  

El passat 30 de maig de 2016 es va aprovar en l’assemblea General Extraordinària la convocatòria d’eleccions de la Federació Catalana d’Esports d’Hivern (FCEH) que es va iniciar amb el cessament dels membres de la Junta Directiva que han estat al capdavant de la FCEH des de el 2011 i l’assumpció de funcions per part d’una Comissió Gestora. 

Atès que només s’ha presentat la candidatura del Sr. Cruz, i segons l’article 11 del reglament electoral i l’article 48 a dels Estatuts de la FCEH, la Junta Electoral ha proclamat la candidatura encapçalada per Oscar Cruz com la responsable de dirigir la FCEH els propers quatre anys.

El President estarà acompanyat dels següents membres de la Junta Directiva: Sr. David Samper (Vicepresident Primer), Sr. Lluís Breitfuss (Vicepresident Esportiu), Sr. Joan Puig (Vicepresident de Neu), Sra. Miren Uriarte (Vicepresidenta de Gel), Sr. Jordi Carbonell (Vicepresident Esport Paralímpic), Sr. Josep Lluís Canaleta (Tresorer), Sr. Victor Navarro (Secretari),  Sra. Elisabet Pous, Sr. Marc Rafart, Sr. Francesc Roca, Sra. Maite Balañà, Sr. Jordi Gargallo, Sr. Agustí Juan, Sr. Ricard Oller, Sr. Carles Blasco, Sr. Sadurní Betriu, Sr. Juan Gallardo, Sr. Ruben Llop i Sr. Pau Relat.

La renovada Junta Directiva inicia aquest nou període amb molta il·lusió. Oscar ha tingut paraules d’agraïment per a aquelles persones que han deixat de formar part de la Junta Directiva i per als nous integrants, destacant que ‘juguen un paper molt important en el funcionament de la FCEH’.  

Oscar Cruz, qui renova el càrrec de President de la FCEH per segon mandat consecutiu, ha posat molt d’èmfasi en la il·lusió amb la que encara aquesta nova etapa al capdavant dels esports d’hivern a Catalunya, una etapa on cal seguir treballant perquè els nostres esportistes de gel i neu siguin referents tant a nivell estatal com internacional.  “El projecte segueix sent il·lusionant gràcies a les persones que m’acompanyen:  junta directiva, comitès, tècnics, personal federatiu, etc…i a la feina i recolzament dels clubs de la FCEH, als qui agraeixo la seva confiança”, afegeix Cruz.