Oscar Cruz nomenat vicepresident de la RFEDI

El president de la Federació Catalana d’Esports d’Hivern, Òscar Cruz, ha estat nomenat vicepresident de la Real Federación Española de Deportes de Invierno així com membre del Comitè Executiu de la federació estatal i de la Junta Directiva de la mateixa entitat.

Amb una carta formal del president de la RFEDI, Eduardo Roldán, s’ha comunicat al president de la FCEH, Òscar Cruz, el seu nomenament destacant que és un honor i satisfacció poder comptar amb la seva col·laboració ja que gràcies a la seva àmplia experiència en el món de la neu podrà ser un important suport per al desenvolupament dels esports d’hivern.

Per la seva banda, Oscar Cruz ha declarat en el moment de conèixer la notícia que aquest nomenament “és fruit de l’inici de les bones relacions entre el nou equip de la FCEH i la RFEDI”. Cruz ha afegit que agraeix el nomenament especialment pel que suposa per als esports d’hivern catalans ja que d’aquesta manera estaran representats en el màxim òrgan de l’esport de neu espanyol.

Cruz ha destacat que el seu objectiu serà ser el cap visible i si cal defensar els interessos dels esportistes catalans al mateix temps que farà front comú i equip amb la RFEDI i el potencial esportiu espanyol.