Oscar Jorba 83è als Campionats del Món Júnior

Des del dia 21 de gener fins ahir s’han celebrat a Liberec, República Txeca, els Campionats del Món Júnior d’esquí de fons amb la participació dels espanyols Imanol Rojo, Jesús Labanda, el català Oscar Jorba i Maialen López.

Aquests Campionats del Món Júnior d’esquí de fons que estan tenint lloc a l’estació txeca de Liberec, estan mostrant que els esquiadors joves pugen amb un altíssim nivell. Al costat d’ells estan participant quatre esportistes de la RFEDI, Imanol Rojo, que forma part de l’equip nacional i Jesus Labanda, el català Oscar Jorba i Maialen López que estan al programa de tecnificació. Tots ells són joves corredors i són encara una promesa de futur.

Els nois de Tecnificació estan fent un bon campionat, adquirint experiència per a un futur pròxim. El fondista català Oscar Jorba, membre del Centre de Tecnificació de la Vall d’Aran, va acabar 83è en els 15km Under23. Imanol Rojo va participar el dijous 24 de gener a la prova d’Sprint 15km de categoria Under 23, on va acabar en la posició 36a amb un temps de 38:36.9. Jesús Labanda va participar en el Sprint de categoria Junior, on va acabar 74 º, mentre que en la prova de 10 km va ser 90 º. Per la seva banda, l’única representant femenina en aquests Campionats Júnior de la RFEDI, Maialen López, va ocupar el lloc 49è en els 10 km femenins Under 23.