Pau, Bargalló i Boix no poden acabar el gegant de Sierra Nevada

Només 32 de les 73 esquiadores que van prendre la sortida van poder completar-lo.

La tercera prova de l’esquí alpí femení a Sierra Nevada va estar marcada, a part de per l’exigent recorregut de la primera baixada, pel fort vent que ha bufat durant la mateixa. Aquestes condicions van provocar que un elevat nombre de participants no pogués acabar la cursa, entre elles les nostres corredores Núria Pau, Júlia Bargalló i Mariona Boix, integrants de l’equip estatal femení de la RFEDI.

Amb el dorsal 37, arribava el torn de la catalana, Julia Bargalló, disposada a afrontar una nova carrera després de la seva gran 6a plaça a la súper combinada del passat 7 de febrer. Però desafortunadament l’esportista de la FCEH no va poder completar el recorregut. Una cosa que tampoc van aconseguir Núria Pau i Mariona Boix, que van prendre la sortida de forma consecutiva amb dorsals 53, 54 i 55. Aquesta primera mànega va concloure amb 41 Did not finish i només 32 de les 73 participants van arribar a meta.

Avui inicien la competició els corredors catalans Pol Carreras i Alex Puente que correran el gegant mentre que Núria, Júlia i Mariona prepararan l’Eslàlom de demà, la seva última carrera d’aquesta Universiada.