Paula Sellol i Carla Vilalta campiones del 22è Trofeu Club Esquí Terrassa

Del 9 al 10 de febrer l’estació de Masella ha acollit el 22è Trofeu Club Esquí Terrassa -4t Memorial Gabriel Parellada per a la categoria Infantil I homes i dames, que va tenir lloc a la pista Davallada. La prova, que forma part del conjunt de proves de la 30a Lliga Catalana Infantil d’esquí alpí, va constar de la disputa d’un Eslàlom i un Gegant.

La catalana Paula Sellol del CANMC, actual Campiona de Catalunya en categoria Infantil i Carla Vilalta del LMCE van coronar el podi aconseguint la 1a posició a la prova d’Eslàlom i Gegant, respectivament, en categoria femenina. Pel que fa al campió masculí del Trofeu, es va proclamar 1er en les dues proves l’aragonès Mikel Linacisoro del MAYEN.

Les segones posicions del podi d’Eslàlom van ser, en categoria femenina, per Carla Vilalta del LMCE, i en categoria masculina, per Andres Fornesa del CEAC. La tercera classificada en noies va ser l’aragonesa Noelia Gasienica i en nois el català Marc Morera del MLEC.

En Gegant masculí, el segon calaix del podi va ser per Ramon LLobera del CAEI i l’aragonesa Irati Belio del ASTUN. Finalment, un altre esportista català va pujar al tercer esgraó del podi de Gegant, en aquest cas va ser Samantha Mclellan del GRAN. En categoria masculina, el tercer lloc va caure en mans d’un aragonès, Ibon Mintegui del MAYEN.