Per primera vegada un club d’esportistes amb dicapacitat s’uneix a la FCEH

El Club Play and Train de Girona treballa perquè persones amb discapacitat decobreixin i experimentin noves capacitats, ja sigui sols o en família.

La FCEH, per la seva banda, recoza els clubs que estiguin fent la modificació dels seus estatuts, a incloure aquest col·lectiu

Per primera vegada, un club que engloba i dóna suport als esportsites amb alguna discapacitat s’adhereix a la Federació Catalna d’Esports d’Hivern (FCEH). Es tracta d’una iniciativa pionera que s’emmarca dins els objectius de la Secretaria General de l’Esport. El Club Play and Train treballa perquè l’Esport Paralímpic aconsegueixi el reconeixement basat en l’esport i no en els principis de capacitat. Amb tot, ajuda a modificar l’actitud de la ciutadania cap a les persones amb alguna discapacitat.

Entre les diverses activitats que promou el Club Play and Train, destaquen els Programes d’Hivern, en què nens i joves amb discapacitat poden gaudir de tres programes d’esquí alpí. A més, organitza cursos de formació per a professionals de diversos sectors de l’esport i l’oci dirigit a persones amb discapacitat.

 

 Fotografia de Play and Train