Per tercera temporada consecutiva, Leki ha equipat als esportistes de l’equip d’Alt Rendiment d’esquí alpí

foto

El recolzament del primer fabricant de bastons del món, és quelcom molt positiu per als nostres atletes. Leki busca l’excel·lència en el seu producte i ho trasllada en qualitat i última tecnologia. Quelcom que afavoreix en el rendiment i millora dels esportistes.

La marca s’ha dedicat plenament al desenvolupament d’innovacions, fins a convertir-se en el líder mundial de producció de bastons per l’esquí, entre d’altres. Els bastons que fabriquen i distribueixen estan dissenyats en col·laboració amb guies de muntanya certificats i atletes d’alt nivell. Fet que provoca que la companyia sigui coneguda arreu del món de l’esquí, el senderisme i el nordic walking pels seus bastons i guants.

Utilitzar el seu material és segell de garantia, qualitat, innovació i seguretat . En Pep Pujol, entrenador de l’equip femení U21 d’alt rendiment, creu que “és molt positiva la relació que tenim amb Leki i sobretot que la marca pugui equipar als esportistes tecnificats amb guants, bastons i proteccions fabricats amb la darrera i millor tecnologia del món de la competició”. Afegeix que “les sinergies amb Leki són molt bones i espero que el conveni continui les properes temporades”.

El Director General de MD Viper, s.a., Eudald Casabella, comentava al principi de la temporada que “LEKI sempre ha estat una marca implicada internacionalment amb les principals federacions, i amb el món de la competició, acompanyant els millors esquiadors. Per a la nostra empresa MD Viper, s.a., com a distribuïdora d’aquesta prestigiosa marca des de fa més de 25 anys en el mercat espanyol, és un plaer i orgull col·laborar amb la FCEH, seguint l’exemple de la marca”.

Les novetats de la marca les podreu trobar a www.montanayesqui.com, un canal de comunicació online totalment renovat i centrat en el món de la muntaya, l’outdoor i la neu. Aquest nou portal ha suposat la consolidació del compromís adquirit per empreses com MD Viper, PSK Sport o C. New Age per promocionar i donar a conèixer a través d’informació útil i adequada, les novetats de les marques que distribueixen i les tendències del sector, entre elles Leki.