Pirena Advance inicia edició

El proper dissabte 5 de febrer la ciutat de Saragossa serà de nou escenari de la festa de presentació de la nova edició de Pirena Advance, la ruta de múixing que travessa el Pirineu.

La XXI edició de Pirena Advance se celebra del 5 al 19 de febrer.

L’Avinguda Césareo Alierta de la capital aragonesa reunirà a la trentena d’equips participants per realitzar la presentació oficial i el control veterinari dels més de 400 gossos que participen en la prova. Des de les 10 del matí hi haurà activitats per a tots els públics: jocs infantils, exhibició de múixing, xerrada veterinària, etc. A partir de les 12:30 hores es farà la presentació oficial de

Pirena Advance 2011 i la benvinguda per part de les autoritats de la ciutat. Es lliuraran els dorsals oficials als participants i es realitzarà el sorteig de l’ordre de sortida de la 1ª Etapa (La Partacua-Nieve de Aragón). També es realitzarà un sorteig de premis de Pirena Advance entre els col·legis i estudiants de la ciutat.

Ja a les 13.30 h, es donarà per finalitzada la festa i la caravana de Pirena Advance emprendrà la seva sortida cap a la Vall de Tena.

Pirena Advance és, sens dubte, l’esdeveniment periòdic del món de la neu amb major repercussió mediàtica a Espanya. En la passada edició es van registrar més de 110 milions d’impactes d’audiència a través de premsa, revistes, ràdio, televisió i mitjans digitals. Els valors que promou Pirena Advance d’amor pels gossos, respecte per la natura, esperit esportiu i de superació personal i promoció dels nostres paisatges segueixen sent apostes segures.

Més informació a: www.pirena.com i al web de la FCEH www.fceh.cat

Informa Pirena