Pluja de podis catalans al Challenge Trophée Olympique

La localitat francesa de Pralognan la Vanoise, als Alps, va ser testimoni de dues competicions de Short Track que van cloure amb 7 podis catalans individuals i 1 per equips.

El passat cap de setmana la localitat francesa de Pralognan la Vanoise, als Alps, va ser testimoni de dues competicions de Short Track i les dues amb clars protagonistes catalans. Dissabte 25 d’octubre es va disputar el Challenge Trophée Olympique de Pralognan la Vanoise, la segona competició de la temporada, on els nostres patinadors catalans van fer un ple als podis; 4 de 4. Carla Alvarez (Júnior E), Nil Llop (Júnior D) i Rafael Heredia (Júnior C) van quedar Campions en les seves respectives categories i Stéphane Barberà (Júnior C) va ocupar la 3era posició completant el pòquer català.

Diumenge 26 es va disputar a la mateixa pista la primera jornada de la lliga francesa de la modalitat. De nou, tot un èxit pel Short Track català, aquesta vegada amb tres podis. Nil Llop i Rafael Heredia van repetir el 1er lloc del podi i Stéphane Barberà va pujar un esglaó més i va ocupar la 2ona plaça. Per la seva part, Carla Alvarez va ocupar la 6a plaça. Rafael Heredia a més va aconseguir la desitjada mínima per a la seva participació a la Copa d’Europa i per acompanyar a Nil Llop a la primera jornada a Grenoble a finals de novembre.

3er lloc del Barcelona Short Track

A banda d’aquests resultats, el Barcelona Short Track va ocupar la 3era posició en la classificació per equips amb només 4 participants. ‘Els nostres patinadors, amb treball, sacrifici i una bona planificació malgrat les mancances d’hores de gel, continuen sorprenent a tècnics, patinadors i federatius francesos’, assegura Ruben Llop, responsable Short Track de la FCEH. La propera competició de la modalitat tindrà lloc també a França, concretament a Cholet, el cap de setmana del 15 i 16 de novembre, on ‘tot i només disposar d’un entrenament en gel abans de la competició, esperem que continuïn amb els bons resultats’, afegeix Llop.