Podis al Campionat de Catalunya 2014

Ja tenim els podis consolidats del Campionat de Catalunya d’esquí de rodes en les diferents categories després de disputar-se les dues proves puntuables; la 5a Cerdanya Roller i la 9a Pujada a la Rabassa.  

En categoria Sènior dones i homes, els campions han estat els corredors del CEFUC Berta Morral i Oscar Jorba, seguit del sots campió Pol Makuri del CENA. En Júnior 2 les millors marques han estat per Marta Cester de l’ANEC i Ireneu Esteve del NATURLANDIA. El podi masculí l’ha completat Julen Armendariz del CEFUC en 2on lloc i Bernat Galceran del PEC en 3er lloc. Pepa Garcia del BELLVER ha estat Campiona i Sots Campiona en la categoria Júnior 1, mentre que en Cadet, Carola Vila del CEFUC i Gral Selles del BELLVER s’han proclamat guanyadors. En 2on lloc dels Cadets han quedat Rita Alaudell del PEC i Cesc Collel del BELLVER, i 3er lloc Sile Stock del CENA i Jan Raïch del PEC. La categoria Màster, que només inclou categoria masculina, ha clos amb la proclamació dels corredors del PEC Fidel Melero i Jaume Forcada com a Campió i Sots Campió respectivament. 

Les categories Infantils també han proclamat els seus Campions i Campiones de Catalunya. Claudia Besoli del NATURLANDIA i Miquel Auladell del PEC han estat els millors en Infantil 2, seguits en 2ona posició de Marta Guitart del CENA i Martí Forcada del PEC i en 3er lloc d’Ona Ferrando del NATURLANDIA i Pol Riu del CENA. En Infantil 1, 1er podi per Queralt Gamisans del PEC i Marc Puiggener del CENA, seguits de Claustre Montaner del CENA i Iker Morlaes del NATURLANDIA en 2ona posició i d’Ariadna Canela del CENA en 3era plaça. Finalment en Benjamí, els Campions de Catalunya han estat Marc Colell del CEFUC i Berta Guitart del CENA. Ricard Canela del CENA ha estat sots campió de la categoria.

Enllaços relacionats
Classificació Final