Podis catalans a la 1a Fase de la Copa Espanya U16|14 a Formigal

foto

Entre dijous i dissabte, l’estació aragonesa va acollir la 1a Fase de la Copa Espanya d’esquí alpí en categories U16 i U14, amb la celebració de dos supergegants i un eslàlom. Els esportistes catalans hi van tenir un protagonisme destacat.      

La competició, celebrada a Formigal, va encetar el passat dijous la Copa Espanya-Audi U16|14 de l’actual temporada 2017-2018, que continuarà el mes de febrer amb la segona fase a Baqueira Beret. Així doncs, aquesta primera fase de la competició va començar amb la celebració del SG, amb destacat paper dels catalans.

En el primer SG del dia en categoria U14, Georgina Tarragó de LMCE va ser segona, acompanyada al podi per Bruna Suau del Granuec. En homes, Aniol Torres del Granuec va ser-ne el vencedor. Posteriorment, en el segon SG, Georgina Tarragó va repetir la segona posició del podi, mentre que també va repetir victòria Aniol Torres. Aquest últim no va estar sol al podi, ja que tercer va ser Marçal Mestres, també del Granuec.

En U16, el primer SG ens va deixar la segona posició de Daniel Gonzalvez del CANMC, així com un podi català al complet en dones: victòria per a Jana Suau del CAEI, segona posició per a Victoria Cubiñà del Granuec i tercera per a Arianna Vilar de l’MLEC.

En el segon SG, Iu Vidal de LMCE va ser segon i, en dones, altre cop el podi va ser íntegrament català: campiona Lucia Cortiñas del CAEI, seguida d’Arianna Vilar de l’MLEC i d’Eugenia Brotons del CEVA.

Després de l’anul·lació del gegant, previst per divendres, va arribar el torn de l’SL el dissabte, on els catalans també es van deixar veure en les primeres posicions de la taula. En U14, Georgina Tarragó de LMCE va continuar forta i es va endur la victòria per davant de la seva companya de club Carlota Goula. En homes, Lluc de Castellarnau del CAEI va ser el campió amb Aleix Aubert de LMCE tercer.

En U16, el podi també es va tenyir dels colors catalans amb la victòria de Jana Suau del CAEI, seguida d’Arianna Vilar de l’MLEC i d’Arrieta Rodríguez del CEVA. En homes un català al podi, però en l’esglaó més alt, Marc Vilalta del Granuec.

a

Enllaços d’interès

Resultats