Podis catalans a la 3era Naut Aran Skating Pirineus

En la classificació Absoluta les millors marques assolides per esportistes catalans han estat la 3a posició de Ruben Casseny (Sènior) del CAEI i la també 3era posició de Lydia Iglesias (Júnior I) de l’Aran Nòrdic Esquí Club.

Aquest diumenge 15 de desembre s’ha dut a terme a Baqueira Beret la 3a Naut Aran Skating Pirineus organitzada pel Club ANEC. A la prova, que forma part de la 4a Copa Nins d’Esquí de Fons i la 9a Copa Catalana d’Esquí de Fons, van participar totes les categories. A continuació, esmentem els podis catalans aconseguits en diferents categories:

Cadet

En categoria Cadet i pel que fa a les noies, a la distància de 7,5 quilòmetres skating, es va proclamar campiona Carola Vila Club Esquí de Fons Urgellet Cerdanya. Per sota, en 3a i 4a posició, en van classificar Paula Martinez del Club d’Esquí Nòrdic de l’Arp i Rita Auladell del PEC, respectivament. En la mateixa categoria i mateixa distància, però pel que fa als nois, Gral Sellés del Club Esquí Bellver, va pujar al 2on calaix del podi i Roger Espinet del CAEI va fer 4t.

Júnior I

En la classificació Júnior femenina, que van participar a la distància de 10 quilòmetres, la primera classificada va ser Lydia Iglesias de l’Aran Nòrdic Esquí Club, seguida en segon lloc d’Ainhoa Armendariz del Club d’Esquí Puigcerdà. Al podi masculí d’aquesta categoria no va pujar cap esportista català. Les millors marques van ser assolides per Oriol Llarden (4rt) i Pol Vidal (5è).

Júnior 2

Marta Cester de l’Aran Nòrdic Esquí Club i Mario Parodi del Club d’Esquí Puigcerdà van ser els primers classificats en la categoria Júnior 2. Julen Armendariz i Bernat Galceran del Club d’Esquí Puigcerdà van completar el podi en 2on i 3er lloc respectivament.

Sènior

Al podi Sènior van pujar tres esportistes catalans: 1er Ruben Casseny del CAEI, 2on Sadurní Betriu del C.E de Fons Urgellet Cerdanya i 3er Oscar Jorba del mateix club 

Enllaços relacionats
Resultats 3era 3a Naut Aran Skating Pirineus