Podis catalans al 3er Open Internacional d’Andorra

Els passats dies 23 i 24 de Novembre, es va celebrar al Palau de Gel de Canillo (Andorra) el 3er Open Internacional d’Andorra. Els equips Catalans de patinatge artístic de Puigcerdà (CEPAP) i Barcelona (FCB) van presentar els seus equips en categories Nacionals i Internacionals, competint amb altres clubs de l’estat espanyol i internacionals.

Clara Gallarda (Debs.), Eric Alís (Debs.), Anna Bertran (Basic Novice), Aleix Gabara (Advance Novice), van fer primeres posicions de podi.

En la Categoria DEBS femení, les patinadores del CEPAP Clara Gallarda i Aran Vazquez, van aconseguir el 1er i 2on lloc respectivament. En DEBS masculí, va ser Eric Alís (CEPAP) el que va aconseguir la 1era posició. En la Categoria BASIC NOVICE femení, les patinadores del CEPAP Anna Bertran i Eva Casedesus, van aconseguir la 1era i 3era posició respectivament.En la primera de les categories internacionals ADVANCED NOVICE femení, la més concorreguda amb un total de 18 patinadores, Mónica Carratalà (FCB) va quedar en 5a posició, seguida de Ingrid Riera (FCB) que va aconseguir la 6a plaça. Daniela Blanco (FCB) va finalitzar en 10a posició per davant de Laia Bertran (CEPAP) que va fer 11a i de Maria Rodriguez (FCB) 12a. Finalment, en Advance Novice menció també a la 13a plaça de Marta Guinovart (FCB) i la 15a de Júlia Puiggalí (FCB). En la categoria masculina, Aleix Gabara del FCB, va aconsseguir la primera posició. En JUNIOR ISU femení, Irene Manau (FCB), va aconseguir la 2ona posició, Maeva Gallarda (CEPAP) la 3era plaça i Júlia Ribas (FCB) la 6a posició. En la masculina, Ton Consul (FCB), es va enfilar fins a la 2ona posició del pòdium. Finalment, en SENIOR ISU masculí, Dani Periz (FCB), va aconseguir la 2ona posició. Tots aquests patinadors i patinadores de categories internacionals, participaran en el Campionat d’Espanya absolut, que es celebrarà a Jaca el propers dies 19,20 i 21 de desembre.