Podis catalans al Campionat d’Espanya Llargues distàncies

El passat diumenge 23 de febrer Benasque va acollir el Campionat d’Espanya Llargues distàncies d’esquí de fons. Paula Martinez del CENA i Lydia Iglesias i Oriol Llarden del ANEC es van proclamar Campiones en les seves categories.

Podis catalans a la distància de 15 quilòmetres

A la distància dels 15 quilòmetres i pel que fa a la categoria Cadet femenina es van proclamar Campiona i Sots Campiona d’Espanya les corredores Paula Martinez del CENA i Carola Vila del CEFUC, respectivament. Al podi masculí de la categoria van pujar Gral Selles del BELLVER com a 2on i Roger Espinet del CAEI com a 3er classificat. En Júnior 1, els Campions d’Espanya van ser Lydia Iglesias i Oriol Llarden del ANEC. Pepa Garcia del BELLVER va aconseguir una 3era posició.

Podis catalans a la distància de 30 quilòmetres

La fondista del CEFUC Berta Morral es va proclamar Sots Campiona d’Espanya a la distància de 30 quilòmetres en categoria Sènior femenina, mentre que Sadurní Betriu va fer 3er en el podi masculí. En Júnior 2 el Sots Campió va ser Mario Parodi del PEC i el 3er classificat Bernat Galceran, corredor del mateix club. Finalment, en Veterans homes, Jaume Forcada, també del PEC, va fer 3er.