Podis catalans al XX Trofeu Pitarroy

El passat 7 i 8 de març es va celebrar a Cerler el 20è Trofeu Pitarroy del Circuit d’Alevins Audi Quattro Cup.

Martí Torrades campió Absolut u12
En categoria u12 masculina, el corredor del Granuec Martí Torrades Violán, es va proclamar guanyador absolut del GS, prova on també el català Daniel Gonzálvez de l’Elit Cerdanya va pujar al 3er lloc del podi.
El segon dia de competició, Martí Torrades va repetir victòria al SG, seguit en segona posició de Jan Sulé de LMCE. En categoria u12 femenina, la millor catalana va ser Alexia Ferret del CAEI que va fer 2ona al SG i al SL, juntament amb Júlia Farreras del MLEC, que va fer un 3er lloc al SG.

Meritxell Dalmau i Lluc Castellarnau campions SG u10
En categoria u10 femenina, la corredora del CANM-C Meritxell Dalmau va guanyar el SG, seguida de Martina Puvill del CAEI i d’Aura Coronado del MLEC. En categoria u10 masculina, Lluc de Castellarnau del CAEI va guanyar el SG, seguit en segona posició d’Alejo Condomines del CANM-C. A més el corredor del CAEI va quedar 3er classificat al SL.