Podis de les corredores de tecnificació Clara López, Marta Jiménez (U21) i Maria Relat (U18)

Els passats dies 11 i 12 de febrer es van celebrar a Vallnord- PAL (Andorra) dos SL FIS amb corredors i corredores de l’equip de tecnificació d’esquí alpí.

Dijous 11 de febrer es va celebrar el primer SL a l’estació andorrana on Clara López i Marta Jiménez de l’equip U21 de la FCEH, es van dur la 2a i la 3a posició respectivament, i amb uns cronos de 2:02.57 i 2:03.69. La guanyadora de la prova va ser l’esquiadora andorrana Sissi Hinterreitner amb un temps de 2:00.86.

Divendres 12 de febrer es va celebrar el segon SL femení amb Maria Relat com a protagonista que va aconseguir pujar al 3r lloc del podi amb un temps de 2:06.59, per darrere de la segona classificada Sofia Gandarias (2:05.69) i la guanyadora Sara Ramentol (2:04.91) d’Andorra.

En les proves masculines els nostres corredors de tecnificació no van aconseguir podis. Els protagonistes dels calaixos de la prova SL masculí van ser Joan Verdú i Axel Esteve (primers), Maxime Tissot i Matias Vargas (segons) i Axel Esteve i Pol Carreras (tercers).