Pol Carreras Campió de Catalunya Absolut d’Eslàlom a La Molina

El Campionat de Catalunya Gran Premi Tricentenari va arrencar el passat 4 d’abril a La Molina. A la pista del grup de FGC, Pol Carreras es va proclamar Campió de Catalunya Absolut en la prova d’Eslàlom, mentre que Nuria Pau es va dur el 3er premi de la Combinada.

La FCEH es va adherir a la commemoració del Tricentenari 1714-2014 amb la competició del Campionat de Catalunya FIS Absoluts d’esquí alpíGran Premi del Tricentenari de Catalunya, que va donar el tret de sortida el passat 4 d’abril a La Molina. Dissabte 5 d’abril l’estació del Grup de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya va acollir la prova de Gegant d’aquests Campionats. Es van coronar Campions de Catalunya en aquesta la disciplina els corredors del club LMCE, Nuria Pau i Miquel Mateu. Clara Lopez del CAEI i Pol Carreras de LMCE van fer 2ons mentre que Bárbara Vives del CAEI i Xavier Salarich de LMCE van ser els 3ers classificats de la jornada. Els Campions Absoluts d’aquesta cursa va ser els andorrans del PCGR Carmina Pallars i Marc Oliveras.

Diumenge, va ser el torn de l’Eslàlom, que ens va deixar com a Campions catalans a Nuria Pau en dones i a Pol Carreras en homes, qui també es va coronar com a Campió Absolut de la prova. Andrea Jardí i Xavier Salarich de LMCE van ser els 2ons millors catalans, seguits d’Anna Diaz Prieto del CANM-C i Toni Puig de LMCE. La Campiona Absoluta de la prova va ser Mireia Gutierrez (Ordino Arcalís). Finalment, el triomf de la Combinada del Gran Premi Tricentenari de Catalunya va ser per Mireia Gutierrez (Ordino Arcalis) i per al francès Anthony Obert (C.S CHAMONIX). Segons Sara Ramentol (AND) i Maxime Tissot (EMHM – C.S. MEGEVE) i tercers premiats Nuria Pau (LMCE) i Marc Oliveras (PCGR).

Enllaços relacionats
Resultats Campionat de Catalunya