Pol Carreras primera posició en els Campionats d’Andalusia

L’estació granadina de Sierra Nevada va acollir dilluns 11 d’abril la prova de gegant dels Campionats d’esquí alpí d’Andalusia on els catalans de la Federació Catalana d’Esports d’Hivern (FCEH) han fet un gran paper

A la pista Granados, que es va mantenir en bones condicions durant la carrera, la catalana Anna Galofre, es va fer amb la tercera plaça. Una de les favorites, Andrea Jardí, va ser desqualificada al saltar-se una porta en la primera màniga, en què havia fet el segon millor temps.

En Homes, el donostiarra Paul de la Cuesta, corredor de Copa del Món, va guanyar el Gegant, en què Diego Jiménez, setè, es va proclamar campió d’Andalusia. En la carrera, els catalans Guillem Capdevila (segon) i Artur Martí (tercer) van aprofitar de les caigudes de Ferran Terra i Pol Carreras, dos dels favorits dilluns a Sierra Nevada.

Dimarts 12 d’abril s’ha celebrat el supergegant del campionat andalús on el català de la FCEH, Pol Carreras, ha fet primera posició. “Estic molt satisfet pels punts però he tingut unes sensacions diferents per la poca adhesió dels esquís, tot la que la pista era molt dura”. Aquesta prova es desenvolupa a la pista Súper G-Genil amb un traçat de poc més de dos quilòmetres, 431 metres de desnivell (dels 3.010 metres d’altitud als 2.575) i pendents de fins al 21 per cent.

Carreras demà dimecres competirà en super gegant dels campionats d’Espanya d’esquí alpí que es disputaran a Sierra Nevada del 13 al 15 d’abril. Dijous es disputarà el gegant i divendres l’eslàlom, on en totes “se sent molt animat i amb ganes de fer bons resulats”.